Готель «Діана» в центрі Дніпра

Аеропорт в Дніпропетровську продовжує удосконалюватися

Про те, що міжнародний дніпропетровський аеропорт продовжує розвиватися, свідчить поява в ньому нових магазинів, про що говорить одна з останніх новин. Тепер в аеропорту можна купити цікаві сувеніри з характерною українською символікою. Тим, хто вперше потрапляє на територію аеропорту, нема чого боятися. Легко можна скористатися схемою проїзду, яка є в інтернеті. Є безкоштовна парковка для тих, хто приїхав на своєму авто. Іншим аеропорт в Дніпропетровську пропонує не тільки авіарейси, а й таксі, а також маршрутні таксі. Можна навіть орендувати авто там, де зал прибуття міжнародного рейсу. Всі умови створені практично для кожного: і для дорослих, і для маленьких. Більш того, в аеропорту прекрасно відчувають себе пасажири з особливими потребами, яких обслуговують повністю. Є пандуси та інші спеціальні місця і кошти для них.

Готелі нашого міста в розвитку не поступаються аеропорту

У самому аеропорту панує майже домашня атмосфера завдяки приємному інтер'єру. У цьому від нього не відстають і готелі, що пропонують свої послуги для прилетіли в Україну. Готелі міста Дніпропетровська пропонують широкий вибір номерів, серед яких Ви завжди знайдете відповідний саме Вам. Крім того, ціни в готелях Дніпра завжди залишаються на доступному рівні, не дивлячись на те, що місто великий і потік туристів і ділових людей стає дедалі більше.

Побудований в 70-х роках, аеропорт на сьогоднішній день переживає реконструкцію, яка повинна завершитися в 2015 році. При цьому він продовжує працювати і залучати інвесторів. Реконструюється, в основному, аеродромна інфраструктура, яка включає і будівництво нової смуги для зльотів і посадок.

Напишіть нам